Бебето на Кейт и Уилям ще се роди през юли

Бебето на Катрин и Уилям ще се роди през юлиБебето на херцога и херцогинята на Кеймбридж ще се роди през юли, съобщиха от двореца „Свети Джеймс“ днес.

Състоянието на Кейт също продължава да се подобрява, след като остана за няколко дни в болница миналия месец заради сутрешно гадене.

31-годишната херцогиня най-вероятно е в 13-а или 14-а седмица от бременността си.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са щастливи да ви съобщят, че чакат бебето си през юли“, събщи говорител на двореца.

Официалното съобщение бе направено в 11 часа местно време – традиционното време за кралски съобщения, пише „Дейли мейл“.

Актуализираната информация също е потвърждение на това, че Кейт очаква само едно дете – напук на спекулациите, че е бременна с близнаци.

Херцогинята беше бременна в осмата седмица, когат състоянието й се влоши и се наложи лечение в болница „Крал Едуард VII“ в Лондон, къдетo тя бе приета на 3 декември миналата година. Тогава Кейт остана в болницата три денонощия и бе изписана на 6 декември в добро състояние.

Кейт последно бе видяна в публичното пространство миналия петък, когато нейният пръв официален портрет бе открит в националната портретна галерия.

Ако бебето се роди малко по-рано от термина й, то може да има и същата рождена дата с починалата си баба – принцеса Даяна, която бе родена на 1 юли.

Говорителят на двореца отказа да съобщи дали двойката смята да разбере пола на бебето, въпреки че това не е практика сред членовете на кралското семейство.

Кейт последно бе видяна в публичното пространство миналия петък, когато нейният пръв официален портрет бе открит в националната портретна галерия.

dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.