Белослава прибра 20 бона, за да си каже името

Белослава
За да каже „Аз съм Белослава…” плюс още няколко изречения, певицата прибрала от „Кока-Кола” хонорар в размер на 20 хиляди лева, пише сайтът hotnews.bg.
Става дума за рекламата с няколко цветни чаши, в която изпълнителката на „Падам и не потъвам” хвали хем себе си, хем чашитехем продуктите на „Кока-Кола” и всичко това в рамките на промоционална кампания на заведенията за бързо хранене Макдоналдс”. И всичко това за има-няма 20 секунди, което прави по хилядарка на секунда.
Според клюкари хора от екипа, който организирал реализирането на рекламното видео, побутнали Белослава в надпреварата за озвучаването, като по този начин къдрокосата певица откраднала вече почти уредения контракт на Галка от разпадналия се дует „Каризма”. Как иначе да е обаче, когато съпругът и е близък приятел на шефовете на агенцията?! Така за има-няма час работа Белослава хем популяризирала себе си, хем прибрала 20 бона.

Лошо няма. Щом си е намерила певицата ниша да изкарва пари, нека го прави, но нека поне не твърди, „че чашите са страхотни…като нея”, защото колко точно е страхотна феновете трябва да отсъдят.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.