Бившата на Андрей – Даниела, заби турски актьор

Бившата съпруга на шоумена Андрей – Даниела Янков, прекара 4 дни в Кан

Бившата съпруга на шоумена Андрей – Даниела Янков, прекара 4 дни в Кан
Даниела Янков

В Меката на киното сексапилната сръбкиня бе командирована от телевизията, в която работи в родината си. Денем блондинката отразяваше конефестивала, а вечер купонясваше със звезди в тузарски клубове.

Във Франция бе и бившият й български съпруг, с когото обаче тя не можа да се засече, тъй като визитата на Андрей така бе планирана, че двамата да не се срещнат очи в очи.
Даниела обаче не страда за някогашната си любов, която я превърна в телевизионна звезда у нас. По време на престоя си в Кан стройната красавица е успяла да завърти главата на един от най-известните турски актьори Озджан Дениз. Двамата били в един хотел и често се засичали в лоби бара, където се състояла и „заварката” им.
Озджан Дениз
Двойката изкарала страхотен 5-звезден романс по време на неколкодневния си престой. След раздялата си българската невеста получила покана от турчина за двуседмична ваканция в тузарския курорт Бодрум.

Нямаме данни дали разпространената информация за връзката на Даниела с турчина е подразнила Андрей. Когато заедно с Иван той тръгна за Кан, светските хроникьори писаха, че вероятно „опосумът” ще иска прошка от бившата си съпруга. Това обаче така и не стана. Напротив – плъзна слух за дива оргия, организирана от Иван и Андрей в хотелската им стая в Кан.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.