Бившият на Радина Кърджилова й отмъщава с песен

Бившият на Радина Кърджилова й отмъщава с песен
“Знам, че цяла година не си пипал Радина, а преди т`ва тя през двама от мойте мина.” Това се пее в една от песните на Wosh MC, посветени на Радина Кърджилова.
Припомняме, че рапърът и Радина са разделени, а актрисата вече има нова любов – симпатягата Калин Георгиев. Бившето гадже на Кърджилова – Стефан Иванов, очевидно не е останал доволен от новата връзка на Радина и е решил да си отмъсти с рап парче.
Скандалният Wosh MC има десетина парчета, които се въртят най-вече във Vbox. Преди да се разделят с актрисата, Стефан възпяваше любовта си към нея по много по-мил начин. „Това е песен за истинската любов, тази песен е за теб, съкровище” – така започва парчето „За нищо на света”, посветено на Радина Кърджилова.
Радина и Wosh MC се разделиха малко след като в нета лъснаха скандалните снимки на актрисата, Явор Бахаров и приятели. На една от тях Кърджилова прави френска любов на рапъра Wosh MC. Предполага се, че именно той е публикувал снимките в интернет, което става и причина за раздялата им.

Откакто вече не са заедно, рапърът е станал доста злобничък в песните, като в една от последните директно намесва името на известната актриса. Wosh MC намеква, че Радина е била интимна с двама негови приятели и след това продължава: „Упс, нахраних ли момчето на тати… нали 20 лв. в джобчето Милен щи плати”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.