Благой загърби Лияна и се върна при Христина

Благой загърби Лияна и се върна при Христина

Поговорката, че „старата любов ръжда не хваща” май ще се окаже вярна за ритнитопковеца Благо Георгиев, който изживява засега не много дълъг, но бурен романс с попфолк изпълнителката Лияна.Последните новиниот света на известните у нас гласят обаче, че колоритният футболист май се е върнал при бившата си приятелка, пише hotnews.bg.

На парти през седмицата в популярно столично заведение Благо споделял едно сепаре с Христина, която е майка на детето му. Пред любопитните погледи на присъстващите в заведението двойката не си позволила да фриволничи и да демонстрира близост – искрена или преиграна. Факт е обаче, че самата им поява заедно, след като Георгиев е вече „официално“ гадже на Лияна.

, била достатъчна да ги превърне в тема на разговор на вечерта.

Трябва обаче да внимава, че вещицата Лияна знае много мръсни номера

Трябва обаче да внимава, че вещицата Лияна знае много мръсни номера

Прекаленият интерес към тях разбираемо не се понравил на футболиста и той си тръгнал далеч преди края на партито, оставяйки Христина да си допива питието сама.
Или между тях наистина всичко е приключило и срещата им е била просто приятелска, или това с по-ранното тръгване е било добре изиграна овертюра към предстояща бурна нощ. Дано само Лияна не го изтълкува по втория начин, че искрата между тях може набързо да угасне.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.