Близките на Даниела заплашват Андрей

Близките на Даниела заплашват Андрей

Близките на сръбската красавица Даниела всеки ден заплашвали очилатия водещ Андрей. Те били хора на честта и не искали само съдът да се разпорежда с новото положение на дъщеря им.

„Опосумът“ изпаднал в тежка депресия и дори майка му се притеснявала за него, тъй като напоследък постоянно го намирала „в състояние по-страшно от депресия“. Андрей се притеснявал както за парите си, така и за себе си, защото не знаел какви са формите на отмъщение, за които всеки ден бил предупреждаван, че предстоят. Приятели на водещия споделят, че той нямал никакво намерение да се развежда, но му е омръзнало Даниела да се опитва да забранява гуляите до зори. Красавицата непрекъснато се чувствала самотна и е прекарала в София най-много вечери сама за целия си съзнателен живот.

„С Андрей бяхме заедно в телевизията много повече, отколкото вкъщи. Вкъщи той се прибираше само за душ и после излизаше. Чаках го до 4 часа сутринта, когато си идваше пиян и веднага заспиваше. И така една година, аз дойдох в чужда страна, за да бъда сама“, излива болката в душата си сръбкинята.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.