Блондинките – най-желаните водещи

Блондинките – най-желаните водещи
В България има лесен начин да станеш известен и още по-лесен да те дават по телевизията.
Някои жени успяват с интелект, други с визия. Акцентът, върху който ще се спрем е русият цвят на косата. Безспорно колкото и да не ги приемат на сериозно, блондинките са най-търсени за женски предавания и такива, които трябва да вдигнат рейтинга мигновено.
алентина Войкова

Не отричаме качествата на всички останали жени с различен цвят на косата, но актуалността на русото ще поддържа телевизията вечно.

Гала

Започваме – Гала, Симона Първанова, Венета Райкова, Ива Дойчинова, Камелия, Валентина Войкова, а от есента и Мира Добрева.

Симона Първанова
Венета Райкова

Сетихте се за всички тях и веднага може би ви изниква и друга на ума? Е, да, то за това блондинките са на мода в телевизията.

Ива Дойчинова

Всяка от горепосочените дами има своя характерен стил на обличане, интелект и едновременно с това неповторимостта на блондинката. За да грабне обаче, жената трябва да се откроява силно с нещо, а най-лесно е с визия.

Мира Добрева.
Камелия

Често в интернет пространството се правят класации коя водеща предпочита зрителя – тази русата или онази черната.

Има предавания, в които съчетанието на водещи – блондинка – брюнетка е задължително, както ракийката не върви без салатка, както тъмнокосата адреналинка не върви без руса. Нашият Топ 5 на русокосите красавици е: Валентина Войкова, Гала, Камелия, Венета Райкова и всички останали, за да няма сърдити…

Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.