Богат и шавлив – мечтата на девойките в България

Богат и шавлив – мечтата на девойките в България

Каква асоциация предизвиква у вас името на Коко Динев? Той се окичи с прякора “осеменителят на поп фолка” и повярвайте ни има защо! Почти всяка новоизгряла певица се моли, след като си сложи силикона, да попадне в полезрението на този мъж и той да я благослови с няколко сносни пачки, видео клипа, а защо не и бебе?!
Доста слухове обикалят фолк средите, но официално потвърдени са връзките му с Нелина, бившата му съпруга Анелия и настоящата му половинка Емилия. И трите освен с пари и известна слава се разделиха с него и с „подарък“ – дете. Докато първата упорито отрича, другите две се кичат с епитета “жената на Коко” с гордост. Източници ни бяха доверили, че спекулациите около евентуална любовна връзка с Преслава не са никак безпочвени. И те дори живели заедно известно време в Пловдив. Собственикът на заведението със съмнителна слава “Кошарите” със сигурност се е облажил от запоите в кръчмата си, в която често гостуваха и колежки на половинките му. Така с годините славата му на плейбой се затвърди, особено сред “по-музикалните” девойки.

Ицо Стоте Манекенки

Докато Коко преследва поп фолка, то Ицо Стоте Манекенки изцяло избягва този бранш. Не случайно и неговият прякор показва, полето където оперира. Христо Сираков успя да надене халката на две жени – Мария и модела Ирен Онтева, която му роди син. За пълната бройка на завоеванията си пред водещите Иван и Андрей бе казал скромно: „Не съм ги броил, защото не зная да броя до толкова!“. Иначе името му се свързваше с Алекс Раева, Петя Григорова, Теди Велинова, Петя Велкова, Златка Райкова,Меги Дерм и не на последно място брадърката Зара. И това със сигурност не е всичко, защото докато Христо има парички, ще има и нови девойки на клона, които да му искат банана!

Певецът Константин

Още една култова личност сред поп фолк средите е набелязан за бройкаджия. Кой не е чувал за “пилето”? Певецът Константин може би е по-оборотен дори и от Мара Отварачката. Макар да беше заедно дълги години с колежката си Райна, доста негови фенки са се облажили с вниманието му. Антонина, Преслава, Райна, Благовеста Цакова и още една камара танцьорки, сервитьорки и фенки са минали през Коцето или той през тях. Не случайно Райна го остави, защото изневерите, алкохолизмът и други опиати й идваха в повече. Сега Константин не е сред групата на ергените, защото се ожени за студентката Надя и дори има момиченце. Но все още си остава в групата на коцкарите. А и нали знаете твърдението: “Момичета се раждат на най-големите коцкари”!

Румен Гайтански

Безспорен фаворит по потомство сред познатите у нас лица е Румен Гайтански, познат като Румен Вълка, Боклукчийският бос е апетитна хапка с натрупаните си милиони, от които са се облажили не малко жени. Според мълвата той има четири деца от различни дами и в момента не е с никоя от тях. Преди манекенката Ася да му момиченце на име Tea, Царят на боклука е направил деца на поне още три жени. Говори се, че Гайтански има момиче от брака си със заможна германка, за която се оженил през 1988-а, когато емигрирал в ГДР. През 2002-а бившият концесионер на боклука в София успя да отмъкне носителката на титлата „Мис България 2001“ Ивайла Бакалова от боса на „Мултигруп“ Илия Павлов. След година тя му роди дъщеричка и я кръсти Рая. Според непотвърден слух Гайтански има и четвърто дете от „простосмъртна“ нашенка, родено още преди Вълка да емигрира в Германия и също е момиче. Толкова много жени, а после се питаме защо мъжете са на изчезване!?!

Митьо Пищова определено не е сред любимите ни личности и далече се различава от гореспоменатите мъже. Той по-скоро присъства тук, заради пародийната си особа, наричаща себе си истински, потентен мъжкар. Възпълничкият господин има син, за когото той твърди, че е от Лили Игнатова – едно от златните момичета на Нешка Робева. Добрата новина е, че “питонът” все пак му е послужил за нещо смислено! Останалите въздухарски приказки са ви известни. Съдейки по неговите думи през леглото му са минали стотици момичета. Ние обаче хич не му вярваме! Въпреки това хората го знаят като вечно дрънкащият льольо, възприемащ се като секс гуру!

Източник tialoto.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.