Божинов: Не сме снимали порно с Николета!

Божинов: Не сме снимали порно с Николета!

До скоро всички гадаеха къде ще прекара най-скандалната двойка за Св. Валентин. В интервю с Валери Божинов обаче, той споделя, че това дори и Николета Лозановане го знае. Решил е да я изненада и днес на 14 февруари – Деня на влюбените и празника на любовта ще го направи, разкрива за podtepeto.com футболистът на “Парма”.

Журналистите го потърсили, за да даде интервю за рубриката им “Под завивките”, тъй като се появи клюка, че са се снимали с Николета Лозанова в порно клип.
Валери Божиновотрече нещо подобно като заяви, чесексуалните им взаимоотношенияси остават само между тях двамата. Той и Николета дори започнали да се забавляват със слуховете, които вървят по техен адрес. Следели ги с особен интерес и си падали от смях. Преди им се дразнели, но сега вече не им пука толкова, още повече с настъпването на Св. Валентин.
Влюбените сега се вълнували от съвсем други трепети и предпочитали да се забавляват, изживявайки романтичната си връзка; страстната си любов, отколкото да си вгорчават настроението с разни писания.

Затова Валери отсича само веднъж, че няма порно клип с Николета и слага точка по въпроса. Несъмнено обаче днес – на Св. Валентин – Божинов ще има сексуални акробатики с Лозанова, но те ще си останат само за тях и под завивките

.Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.