Божинов: Николета ще ме дари с най-големия подарък

Семейство Божинови въпреки всичко и всички – щастливи и незаменими.

Семейство Божинови въпреки всичко и всички – щастливи и незаменими.

Наскоро Валери стана на 26 години и си направи куп равносметки. Едната от тях е, че винаги е бил себе си и не съжалявал за това. Спортистът празнувал рождения си ден в компанията на любимата си Николета Лозанова в любимия си италианския град Лече.
„Най-големия си подарък ще получа от Николета, която ще ме дари с дете. Много съм щастлив. Тя е жената на живота ми и не мога да си пожелая нищо повече от това, което имам. Дай Боже, да сме живи и здрави!“, казва Валери по повод на празника си, пишат от kliuki.bg.

По отношение на кариерата му може да припомним, че тя тръгва преди 11 години именно от италианския клуб, открил пръв таланта му, когато той е само на 15 години. За привързаността си към клуба откривател футболистът казва: „След като си тръгнах, никога не съм спирал да следя „Лече“. Когато се върнах, го направих от любов към този отбор. Върнах се не за парите, а защото искам да печеля и възнамерявам да се преборя за титулярно място. Това са целите ми. Не съжалявам за нищо в живота си и гледам само напред“.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.