Божинов: Терминът на Николета е на 15 април

Алисия го е натопила пред съда в опит да измъкне повече пари
Алисия го е натопила пред съда в опит да измъкне повече пари

Терминът на Николета е на 15 април. Тя ще роди в България, тъй като лекарят, който следи състоянието й по време на бременността, е българин.

Това обяви пред Нова тв Валери Божинов в телефонен разговор от Милано, Италия.

Футболистът допълни, че жена му искала да бъде с близките си след раждането на детето им.

Божинов коментира и решението на съда от тази седмица, който му разреши да вижда сина си Валери, както и да го води със себе си в Италия. Освен правото да се среща с детето си, Божинов ще трябва да изплаща месечна издръжка в размер на 2000 лв. Валери-младши ще има възможност да се вижда с новата съпруга на баща си – плеймейтката Николета Лозанова. Освен всичко това футболният ни национал ще има пълно право да го води на почивка през лятото.

От разговора стана ясно още, че Ася Пламенова Дойчева или Алисия го е натопила пред съда в опит да измъкне повече пари от него под формата на месечна издръжка за сина им. Чрез адвокатката си, тя съобщила на магистратите, че Божинов си е купил три нови автомобила за стотици хиляди евро.

Божинов: Терминът на Николета е на 15 април
Божинов: Терминът на Николета е на 15 април

„Аз съм чист пред себе си и пред закона. Винаги това което съм вземал в Европа съм го декларирал според законодателството на страната, в която съм бил. Искам да благодаря на съда, че ми позволи да виждам сина си по нормален начин. Това е най – хубавото за мен“, каза развълнуван футболистът, цитиран от БЛИЦ.

На въпрос дали Алисия ще обжалва съдебното решение, той отговори, че не знае, както и че интересува от бъдещите й действия.

„Щом тя е живяла с мен, съм помагал на всички. Когато даден човек е с мен, съм го подпомагал всички сили. Всеки, който ме познава, го знае“, каза Божинов. Накрая той добави, че пред данъчните Алисия е декларирала 2000 лв. месечна заплата. Той не успя да до отговори на въпроса на водещия колко е получавала тя в действителност като фолк изпълнителка.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.