Бойко Кръстанов си пада по мъжките ласки

Актьорът от „Стъклен дом“ Бойко Кръстанов, който е мократа мечта на стотици родни фенки, се оказа мека китка, съобщи в-к „Засада“ .

Актьорът от
Според клюката Бойко даже имал гадже мъж, който топли леглото му. Любопитно е, че сладурът никога не е бил с жена. Преди време Кръстанов сподели пред медиите, че е получавал доста неприлични предложения от напористи фенки.


Той обаче е категоричен в отказа им , тъй като си има гадже и е много моногамен. Бойко споделя, че не гаджето му, а самият той е по-ревнив и мнителен и често стигат до разправии. Той допълва още, че във връзката си не се чувства като звезда, а като обикновен човек. Актьорът обаче пропуска да сподели факта, че гаджето му е от същия пол.

Освен по гей ласките, Бойко си пада и по алкохола. Според злите езици Бойко „жули“ биричка по затънтени квартални заведения, тъй като славата не му понася. За да избегне феновете и особено фенките си, Бойко излиза само по малки неугледни кръчми, където едва ли някой ще му обърне внимание. „Засада“ засече актьора да се налива с алкохол в столично заведение. Компания му правила колежката Радина Кърджилова. Тя така се накъркала, че се качила на масата да денси, пишат от lifestyle.bg.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.