Борбата за ВИП Брадър продължават Къци, Орлин, Багата, Фънки и Никол

Златка и приятелката на Люси – Камелия, си тръгнаха от ВИП Брадър само три дни преди големия финал на риалити шоуто.

Зрителският вот реши в Къщата да останат Къци, Орлин, Багата, Фънки и Никол и в събота да се борят за победата.

Много съм щастлива, не съм изненадана, бях сигурна, че ще си тръгна, каза Камелия след излизането от ВИП Брадър. 

Още докато беше в Къщата, Камелия съжали за острите си думи, след като избухна в понеделник, когато се разбра, че Люси напуска Къщата. „Защо тъпият гнусен български народ така решава“, запита Камелия, разстроена, че се разделя с любимата си, като сипеше обиди и към Къци.

„Бях под влиянието на афект, защото е нормално да смятам, че Люси трябва да остане на финал, постигнала е много в кариерата си, може би в България не знаят това. Съжалявам за думите си“, каза Камелия.

„Камелия не издържа на напрежението и избухна много в понеделник“, опита се да я защити и Люси от студиото.

Вторият отпаднал на крачка от финала беше Черната Златка, която на излизане сподели, че не се чувства разочарована, а е много щастлива. Tя остави медальона си на бившето си гадже – Багата, който е сред финалистите в шоуто.

Преди това Златка отново удари на камък със знанията си, но този път не по география, а за банковите термини. Андрей Слабаков я попита какво означава „овърдрафт“, тъй като знае, че тя е учила „Банково дело“. Плеймейтката обаче чистосърдечно си призна, че не знае.

“Искам да работя в телевизия, банковото дело не ми е силата“, сподели откровено Златка. Тя допълни и че си мечтае за здраво и хубаво семейство.

Отново не мина и без коментари за Къци. „Къци е перфекционист, а това дразни останалите“, каза съпругата му Меги. Според нея за хората е трудно да приемат това качество. „Къци винаги действа емоционално, а не рационално“, убедена е жена му.

Според Андрей Слабаков по пътя си към духовното усъвършенстване Къци е изгубил чувството си за хумор и автоирония. „Това е най-големият му проблем“, смята Слабаков.

2 thoughts on “Борбата за ВИП Брадър продължават Къци, Орлин, Багата, Фънки и Никол

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.