Бориса: Не сме лесни жени

Не за пръв път една от най-красивите модели у нас Бориса Тютюнджиева споделя мнението си за родните манекенки и модели, които много често се слагат под общ знаменател и се определят като жени, продаващи телата си. Блондинката искрено се засягала от всякакъв род обиди, които застигали свестните моделки като нея.
„Не може заради някои „кифлички“ в публичното пространство, да го отнасяме всички ние, които работим съвестно и не обръщаме внимание на неприличните предложения“, обясни Бориса преди време за Razkritia.com.
Красавицата е категорична, че моделите не са леки жени. Проблемът, според нея, идва от от така наречените „Златки“, които се имат за специални модели и объркаха представите на хората за истински професионални модели, които не са златоръсачки, коментира още Бориса пред „Блясък“.
Тютюнджиева е едно от най-търсените имена у нас, заради естествената си красота, която излъчва. От близо година, блондинката си има сериозен приятел, който за пръв път видяхме в риалитито на bTV – „Нашите момичета“.

„Тъжно е, че красотата на българката се опетнява с постоянните слухове за манекенки-компаньонки. Сигурно съществуват такива, но аз лично не ги познавам“, обобщава моделката.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.