Бриана: Ивелин Попов си пада по хард секс

Бриана: Ивелин Попов си пада по хард секс
Напоследък е особено горещо около футболния национал Ивелин Попов.Неговото име беше замесено с предполагаемо изнасилване на 20-годишна рускиня пред столичен чалга клуб.

В разгара на скандала се разчу, че годеницата му Елена Паришева го е зарязала. Тези дни пък гръмна новината, че фолк певицата е бременна от Попето.

Репортер на “ШОУ” разпита за тайните на “лошото момче на българския футбол” друга бивша негова любима – Бриана, пише blitz.bg.

– Бриана, след “секс скандала” с руската танцьорка, твоето бивше гадже Ивелин Попов беше сменил статуса си във Фейсбук от „обвързан“ на „официално необвързан“. Ти провери ли вече как стоят нещата в действителност?
– С Ивелин сме добри приятели и се случва да си споделяме. Чухме се скоро и мога да кажа със сигурност, че той си е с Елена и нещата между тях вървят отлично. Явно наистина са се намерили като половинки и занапред ще се чувстват добре един с друг. За Фейсбук не съм го питала, но доколкото разбрах този профил е фалшив и някой нарочно си прави шеги под неговата самоличност…

За този скандал с младата рускиня и аз четох, но абсолютно не вярвам Ивелин да е имал нещо общо – той по принцип е разумен човек и не се занимава с подобни неща. За компанията, с която е бил, вече не гарантирам, но според мен вина има и момичето, понеже е била пияна и не може да обясни точно какво се е случило.

– Да припомним – на 15 юни след купон в чалга клуб, 20-годишна руска девойка с инициали А.К. се оплакала в полицията, че Попов и компанията му я изнасилили в безистен до заведението, но впоследствие хора от следствието отрекоха, че той е заподозрян, а само е разпитван в качеството си на свидетел. Според теб способен ли е твоят бивш възлюблен на такова деяние, може би под въздействието на алкохола?
– В медиите не всичко се е оповестило, може би за да не се пречи на разследването. Относно Ивелин не вярвам, а и наистина личният му живот върви чудесно по наблюденията ми, няма нужда от такова нещо.
– Спрямо теб Ивелин Попов проявявал ли е някаква агресия?
– Не, никога не съм била заплашвана от него по никакъв начин.

– А искал ли е от теб нещо твърде перверзно?
– Не, нямало е, но не искам да се говори повече за тази тема, защото тези отношения отдавна не съществуват.

– След като се разделихте с Ивелин Попов, той е продължавал обаче да ти звъни, да ти пише sms-и и да те търси, така ли е?
– Истината е, че си останахме добри приятели и се е случвало някой от двамата да звънне, това е всичко. Аз съм много щастлива с приятеля си и не изпитвам нужда от нищо повече, те с Елена – също. Радвам се, че така се случиха нещата и всеки си намери своята половинка за сериозни планове.
– Какви sms-и ти пишеше той по-точно, умолявал ли те е да правите отново секс?
– Всичко, което съм прочела, е било с мярка.

– Предлагал ли ти е варианти къде да се виждате – в България, в Турция, където играе, или някъде другаде?
– Не.

– Най-хубавото нещо, което си изживяла от секса си с Ивелин Попов, за да поставим все пак позитивна точка на твоята история, свързана с него?
– Не е редно спрямо половинките ни да се говорят такива неща. Само ще кажа, че с Ивелин нещата са били по-хард, докато със сегашния ми приятел залагаме повече на нежния секс и ни доставя наистина голямо удоволствие.

– По-нататък ти имаше взаимоотношения и с друг футболист – Мартин Камбуров, беше ходила при него в Китай на една Нова година /той играе в отбора на „Далиен” – б. а./… Защо се разсъхнаха нещата така бързо помежду ви?
– Защото е флиртаджия.

– Имам чувството, че фолк певици и футболисти се привличат като магнит, независимо че и двете страни се заканват повече да нямат вземане-даване с някой от другата страна, но пак и пак се търсят… Да няма някоя нова футболна звезда около теб отново или си станала по-предпазлива вече?
– Доста сериозни станаха отношенията с дългогодишната ми любов, не искам повече да се получават такива неща, каквито е имало. Чувстваме се страхотно и това е човекът до мен. Правили сме адски много компромиси и за това връзката ни е оцеляла толкова дълго време.

– В момента с дългогодишния ти приятел ли си или отново сте разделени „за известно време”?
– С него съм и се чувствам по-добре от всякога. Имахме преди няколко месеца захлаждане в отношенията, но това бе породено от стреса. Случва се понякога да се откъснеш от всичко за малко.

– Коя е последната секс изненада, с която се възнаградихте взаимно в леглото?
– Напоследък затоплихме отношенията си, както никога до момента. Оттогава сме по-нежни един с друг и много обичаме да прилагаме еротичен масаж преди секс. Фантазията също трябва да работи доста и се получава страхотно изживяване.

– Бриана, как се развива кметската ти кариера или си се отказала да действаш и в тази насока?

– Нещата със „Социалдемократи” протичат нормално. След като съм взела веднъж решение, че бих се справила, ще си го следвам докрай…

Източник hotnews.bg

One thought on “Бриана: Ивелин Попов си пада по хард секс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.