Британци се гаврят с Бербатов!

Британци се гаврят с Бербатов!
Британци се гаврят с Бербатов!

Българският нападател на „Манчестър Юнайтед“ Митко Бербатов отнесе яка подигравка на Острова. Той стана герой в секцията „Галерия” на Guardian.Читател на изданието е направил 12 колажа, с които откровено се подиграва на българина и го представя като един от най-пренебрегваните и мързеливи играчи на „червените дяволи“.

На една от най-фрапиращите снимки Митко е представен като бременен мъж, а „Дими“ – едно от имената, с което е известен в Англия, е включено в игра на думи с „Деми Мур“.

Междувременно Бербатов публикува своя снимка във Фейсбук, на която позира като професионален модел – в стилен черен костюм, с момчешка усмивка и пъхнал ръка небрежно в джоба на панталона си, пише bliasak.bg. „Това съм аз, опитвайки се да изглеждам готин“, е коментарът на Берба за фотоса.

Стотици фенки на красавеца обаче моментално се втурнаха да му обясняват колко е невероятен и колко добре изглежда – нещо, което Митко със сигурност знае. Той бе избиран за „Футболист на годината“ у нас няколко поредни пъти и броят на почитателките му расте постоянно.

Девойките, влюбени в звездата, не се спират дори пред факта, че той има жена до себе си – Елена, и че двамата имат дъщеря Дея.

„Ако се върне в България и тръгне пак по чалготелките, златотърсачките ще го налазят веднага“, коментират столични клюкари.

гавра бербатов
гавра бербатов
гавра бербатов
гавра бербатов
гавра бербатов
гавра бербатов
гавра бербатов
гавра бербатов
карикатури бербатов

Източник hotnews.bg

2 thoughts on “Британци се гаврят с Бербатов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.