Букмейкърите: Аутсайдери сте на Евровизия!

Поли Генова

Франция, Норвегия и Естония са фаворити в тазгодишното издание на Евровизия. България е в групата на аутсайдерите, сочат букмейкърските прогнози. Ние сме дълбоко на дъното, в компанията на Беларус, Литва, Македония и Сан Марино.
Истината е, че родните боричкания около българския пратеник на конкурса всъщност задават този резултат предварително. Освен всичко друго методиките на гласуване поставят в неизгодна позиция малките държави, включително с районирането на страните, от които може да се гласува за един или друг изпълнител.
Тази година в Дюселдорф пристигат представители на 43 страни. Нашият човек е Поли Генова с песента „На инат“. Най-големия успех, който младата изпълнителка може да постигне, е да пее на финалите – такива са поне предвижданията. Общата прогноза е направена от 11 букмейкърски къщи.
Предварителните класации отреждат на Поли десето място в нейната група. От всяка група  финалисти стават само осем. Теоретично не е изключено Поли Генова да изпревари конкуренцията – с малко, но достатъчно. За това обаче й трябва изключително силно представяне и брилянтна хореография. Междувременно нахъсената Поли се показа пред гръцката публика като гост-звезда – в южната ни съседка тя изпълни парчето си “На инат” по време на техния финал за Евровизия. На връщане към родината певицата сама карала автобуса, защото бързала да лети от София за Виена. В австрийската столица й предстоял запис на конкурсното парче на английски. В крайна сметка обаче “На инат” ще звучи в Дюселдорф само на български, защото Поли се успала и закъсняла за самолета.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.