Българка стана „Най-добър модел в света“

Ива Атанасова е казва е най-добрият модел в света за 2011 година
Ива Атанасова е казва е най-добрият модел в света за 2011 година. Името й изправи на крака развълнуваната публика в Античния театър в Пловдив, където се проведе финалът на продължилия цяла седмица конкурс Best Model of the World.
България е негов домакин за втори път, но в 23-годишната история на надпреварата за професионални модели за първи път короната отива при български представител. Сред мъжете победител стана сърбинът Даниел Михайлович.
Първи подгласници станаха азербайджанката Гюнай Мусаева и турчинът Ибрахим Гюбери. Сред специалните награди бяха тези за най-добър национален костюм, които отидоха заслужено при мексиканката и представителя на Шри Ланка.
С лента за „Най-добър фотомодел” се окичи венецуелецът Диего Росас, а за най-грациозен модел бе отличена чаровната китайка Мо Ли. Сенегалката с безкрайно дълги крака Раматулайе Диуф бе обявена за най-фотогенична сред жените, а Нсимба Силвестре от Ангола – за най-добрия джентълмен.

Като втори подгласници Алекс Прунес от Испания и Анахи Васкез от Мексико. Това бе и двойката, класирана от журналистите на първо място в специалната Вечер на медиите. 

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.