Български звезди без силикон

Български звезди без силикон

Ако преди десет години беше трудно да изброим няколко публични личности с корекции, то днес е почти невъзможно да се сетим за естествени такива. Вижте българските красавици в медийното пространство, без тунинг.

Холивудската мания за съвършенство прие световен мащаб.

Жени Калканджиева

Телевизионната водеща Гала


В модните среди природната красота и естественото излъчване са най-ценени. Жени Калканджиева, единствената българка станала шеста в света по красота, която няма никакви пластични операции.

Телевизионната водеща Гала, винаги е била стилна, естествена и елегантна. Въпреки ранното ставане, дългия работен ден и стреса от забързаното ежедневие, не се е възползвала от естетичната хирургия.

Отчаяните съпруги Мая и Вихра, Яна Грудева от „Станция нова“, Жана от „Сладки приказки“ по ТВ7 и много други красавици от телевизионният ефир са напълно естествени и натурални.

Ако се насочим към поп фолк сцената, задачата става сложна.

Преслава е един от диамантите в короната на фолка! Тя е успешна, известна и естествено красива! Какво повече би могла да иска? Има едно от най-пищните деколтета, бляскава усмивка и елегантна фигура.

Преслава

Лора Караджова

Сред сексимволите на българската сцена е и Лора Караджова.

Палавата половинка на Део, не се стреми към образа на кукла Барби и залага на натуралното. Това е и една от причините за мъжките въздишки по нея. Защото ако преди беше екзотично да си с жена, която се е ъпгрейднала, то днес е още по-екзотично да си с мацка без корекции.

Мария Илиева

Какво и липсва на Мария Илиева, например? Красиви очи, плътни устни и кадифен глас. Или пък на Весела Бонева?

Весела е една от най-добрите млади бг певици с манекенски мерки. Едва ли някой има забележки относно визията й.

Разбира се, дамите които споменах, със сигурност нямат пластични операции, но голяма част от тях редовно използват естетичните процедури, като: филари, ботокс, хиларуонови процедури, мезотерапия и много други. Нормално е да се грижим за красотата си и да се възползваме от новостите в разкрасителните процедури, а ако сте публична личност, това е задължително.

Най-въздействащата красота е в излъчването, индивидуалността и собственият стил. В крайна сметка ако сте обичани, уверени и щастливи няма кой да устои на чара ви!

Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.