Валентин Бинчев е собственик на циците на Ирен Онтева

циците на Ирен Онтева
Сексапилната манекенка Ирен Онтева тръгва от малко кафене с името „Валентино” като сервитьорка. Тя е лъчезарно момиче, с хубава визия. Валнетин Бинчев решава, че в нея има хляб, и се заема да я прави известна. Заедно с двама фотографи, които й правят снимки, я пускат във вестник на една от страниците му, информират от вестник „Шоу”.
Сексапилната манекенка Ирен Онтева
Вальо Бинчев й дава добър старт, като решава, че ще е по-добре за хубавото момиче, което дори няма пороци като пушене и пиене, да уголеми гърдите си. Те почти не се забелязвали по това време. Инвеститорът отива заедно с чаровното момиче при доктор Сердев, който й поставя гел в бюста, за да стане по-голям. Парите за новата визия на циците й ги дава художникът, но с уговорката подновената мадама да ги върне.
След това той я запознава с Красимир Узунов от „Интерсервиз Узунов”, който се влюбил в нея, а малко по-късно се очаква той да върне въпросните пари, продължават разкритията си от седмичника, но това така и не се случва. Уговорката обаче не пречи на бизнесмена да се възползва от уголемените прелести на любовницата си, които продължават да „принадлежат” на друг.
Вальо си спомня как длъжницата Ирен, по времето, когато е асистентка и се появява с табелите в „Сблъсък”, забавно ги обръща наопаки – така, че не можеш да разбереш какво пише на тях. Тогава тя все още е благодарна за помощта на своя откривател и е готова да се реваншира, но някой й чупи крака…

Предаването на Иван и Андрей „издигат” прелестната манекенка и тя вече не познава кого да е, става същинска екшън-звезда, започва свой бизнес, но и заемът си остава невърнат…

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.