Валери Божинов герой в дебютния клип на гаджето си Николета

Валери Божинов герой в дебютния клип на гаджето си Николета

Докато родните национали се излагаха в Корсика срещу сборния отбор на френската област, Валери Божинов стана главно действащо лице в центъра на София. Футболистът се включи в снимките на дебютния клип на гаджето си Николета Лозанова. 


Както е известно, плеймейтката ще дебютира на музикалната сцена в тандем със скандалния рапър Ванко 1 с песента „Запази вечерта“. 

Режисьорът на видеото Людмил Иларионов – Люси разпъна осветление и камери пред столичен клуб на бул. Мария Луиза, с което предизвика любопитството на случайните минувачи. 

Пред клуба бяха паркирани два ярко червени автомобила, като единия „дебютира“ в нощния живот на София. Става въпрос за новото Ферари на Валери и Николета, като според специалисти Божинов е броил за луксозното возило над 200 000 евро.

Разбира се, Ферари-то също стана акцент в снимките на видеото. 

„Войната“ между Николета и Валери Божинов от една страна и бившите им половинки Алисия и Николай Михайлов от друга, явно тепърва ще се разгаря на светско-музикалния фронт. 

Само преди няколко седмици Алисия представи новия си клип към парчето „Двойно повече“, в което „дебютира“ ламборджинито на вратаря на националния ни отбор. Николета и Валери пък ще се пробват да ги „надцакат“ с червеното ферари. Явно надпреварата чие гадже кара по-лъскав и мощен автомобил не е без значение за тях. 

Иначе Ванко 1, Николета и Валери заснеха част от сцените за бъдещото си видео, като пресъздадоха влизането на светска двойка в клуб. Не стана ясно каква е ролята на журналиста Мартин Карбовски, който даваше някакви съвети в рамките на половин час. 

Ванко 1, Николета и Валери заснеха част от сцените за бъдещото си видеоВанко 1 и Валери се изказаха доста ласкаво за певческите възможности на Лозанова, а футболистът дори е сигурен, че много специалисти ще се изненадат от таланта й.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.