Валери Божинов спи с…дъщеря си

Валери БожиновСамо една красавица може да се похвали, че спи до Валери Божинов. Мястото до него е запазено само и единствено за дъщеря му Никол. Спортистът пусна снимка на двамата, докато малката чаровница спи следобеден сън. И направо разтопи феновете си.

Няма съмнение на кого принадлежи сърцето на Валери. Снимката на баща и дъщеря така трогна мрежата, че феновете се разплакаха.

„Колко сте сладки!“, „Кукла“, „Принцесата на татко“ пишат възторжени почитатели на звездата. Футболистът разкри, че в момента се е посветил само на едно създание от нежния пол и това е дъщеря му.

Малката Никол открай време е най-голямото съкровище на татко си, който не крие, че я обожава, пише kliuki.ws Спящата красавица одрала кожата на Божинов и е като умалено негово копие, подобно на сина му.

Снимката на двамата направо разтопи феновете, които изпаднаха във възторг и умиление. А футболистът бдящ над съня на малката си принцеса трогна и най-големите му критици.

Със сигурност на Божинов децата най-много ще му липсват, ако заиграе за Аржентина. Спортистът не крие, че малчуганите му са най-голямата му радост и гордост и се зарече да се посвети изцяло на малкия Валери и Никол оттук нататък.

Тази снимка е и доказателство, че клюката според която Валери и Николета са разделени, скарани и т.н., не отговаря на истината.

One thought on “Валери Божинов спи с…дъщеря си

  • 30.09.2013 в 9:18
    Permalink

    когато некадърни фотбулисти не могат да вкарат гол ,та да ги пишат във вестниците , тогава се рекламират с глупости от типа …… валери сере, валери спи , валери пърди

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.