Валери призна за оргиите, докато е бил с Алисия

Божинов разкри, че случката в „Царско село” не е мит и Алисия наистина го е хванала на калъп с други жени

Валери Божинов за пореден път унижи бившата си жена Алисия, като разкри подробности от съвместното им минало. В интервю за списание „Максимум“ нападателят на „Парма” призна с чиста съвест, че многократно е изневерявал на фолк певицата.
Въпреки че Николета Лозанова се зарече след Карбовски повече да не говори пред медиите, тя също се е включила в интервюто.
Валери изневерявал хиляди пъти на Алисия
Валери изневерявал хиляди пъти на Алисия
Божинов разкри, че случката в „Царско село” не е мит. Той призна, че Алисия и жената на Благой Георгиев – Хриси, са ги хванали на калъп с други жени. Историята бе отричана до последно от Валери пред жълтите медии. Алисия също отказваше да коментира има ли истина в слуховете.
Оказва се, че това не е единственото залитане на Божинов.
Валери призна за оргиите, докато е бил с Алисия
Николета обаче не го заслужавала
Футболистът си признава, че е изневерявал на фолк гърлата хиляди пъти. Валери обаче бърза да добави, че това няма как да се случи в настоящата му връзка. Николета му дава всичко, от което има нужда и нищо не му липсва. Тя е красива, прелестна и чаровна – всичко, което иска един мъж, твърди Божинов.

Припомняме, че в интервю за „Шоуто на Иван и Андрей” Алисия категорично отказа да коментира случката в „Царско село”. Тя тактично отклони въпроса, като заяви, че не желае повече да очерня бащата на детето си. Уви, Валери сам се очерни…

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.