Венелин Петков: Adio, BTV!

Новинарят Венелин Петков се маха от Би Ти Ви

Венелин Петков: Adio, BTV!

Обувките на журналиста Венелин Петков вече сочат навън от телевизията Би Ти Ви. Че еднообразието убива е свята истина, но тя започва да се отразява с пълна сила на новинаря. Водещият на централната емисия наскоро си позволил да сподели пред колеги, че работата вече е започнала да му омръзва.

„Писна ми! Трябва да измисля нещо друго, иначе ще се депресирам!” – обяснил иначе сдържаният новинар. Венелин се чувствал страхотно изморен от рутинните си задължения и копнеел да се развихри в полето на документалната журналистика. Макар новинарството да се води за един от най-динамичните тв жанрове, партньорът на Гена Трайкова изпитвал огромна досада от воденето на новини. Той не можел да понася бюрото си в нюзрума и непрекъснато намирал поводи да не се вясва на работа.
Венелин на фронта на документалната журналистика
Според запознати обаче не само скуката е причина за повдигането на недоволство у журналиста. Венелин не искал да се примири с факта, че колегата му Юксел Кадриев бил по-добре платен от него.

„Венелин съзнава много добре, че в момент на криза никой няма да му вдигне заплатата. Сериозно е решил да се мести на друго място, а предложения не му липсват. В скоро време Гена може да остане без екранния си партньор, тъй като всеки момент Венелин може да каже adio на Би Ти Ви” – издават от нюзрума на телевизията.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.