Венета Харизанова получила мъжка ласка на 16 години за пръв път

Венета Харизанова получила мъжка ласка на 16 години за пръв път
Венета Харизанова

Едва на 16 години Венета Харизанова правила джиджи-биджи за първи път.

Мъжът, който отнел девствеността й, бил неин съученик в спортната гимназия.

Бъдещата моделка учела за скиорка, а той – за борец. Интимността помежду им обаче не била самоцел. Всъщност Венета имала връзка с връстника си цели 4 години. Някъде в този период красавицата решила да му се отдаде, пише в. „Уикенд“, цитира hotarena.net.

„Тренираше борба, но не беше тъп и не му бяха сплескани ушите. Беше по-нисък от мен, но аз си го харесах”, споделя Венета.

Напук на писанията, че в живота й имало доста мъже. Факт е, че малко след като се разделя с ученическата си любов, Харизанова среща бъдещия си съпруг. С бизнесмена Емил Маринов красавицата се запознава, когато е на 20 години. Все още мечтаела да стане скиорка и през ум не й минавало, че ще стане модел. За да се подготви за поредното състезание тогава, спортистката придружавала майка си на гинекологичен симпозиум в Банско. В лоби бара на хотела, в който отседнали, забелязала Емил и веднага си го заплюла, както по-късно разказва самата Венета.светските среди се носят слухове, че бизнесменът може и да е вторият мъж в живота на Харизанова, но едва ли е последният

„Свалях килограми с грейка заради състезание”, обяснява моделката. Екипирана като за пистата, Харизанова последвала мишената си до сауната. Завряла се вътре след него, но заради горещината и дебелите пластове дрехи й прилошало. Наложило се Емил да я спасява. Искрата помежду им пламнала още там в сауната, но минал цял месец преди да признаят чувствата си. В Банско двамата си разменили телефонните номера и в София често се виждали за по кафе. След дълги седмици обиколки по заведенията накрая се обяснили един на друг в любов и вече 11 години са заедно. Не е тайна обаче, че за това време Емил и Венета не веднъж са се разделяли. Затова и в светските среди се носят слухове, че бизнесменът може и да е вторият мъж в живота на Харизанова, но едва ли е последният.

За похожденията на Венета се говори без факти. Самата тя никак не е словоохотлива по темата. Затова пък с жар разказва за професионалното си развитие и творчески търсения. Още в гимназията Харизанова получава травма и се налага се откаже от кариерата на скиорка. Сменила няколко спорта, но се оказало, че няма талант за тях. Венета се ориентирала към рисуването. Искала да кандидатства в художествената академия, но баща й, който е икономист, се обявил твърдо против. Венета заминала да учи връзки с обществеността в САЩ, но след година се завърнала и се записала в Славянския университет.

„След като го закриха, държах приравнителни изпити и се записах в УНСС”, казва Венета. Няма съмнение, че за избора й влияние са оказали родителите й. Харизанова завършва икономическия университет и дори взима магистратура.

„Когато завърших, ми бе адски криво, че съм завършила нещо, което не представлява никакъв интерес за мен, затова занесох дипломата на нашите и им казах: „Ето ми дипломата, окачете я в рамка на стената и си я гледайте”, разказва наперената Венета.

Харизанова учела актьорско майсторство отново в САЩ, а скоро след това се ориентирала към модата. Работи като модел в Италия, става рекламно лице на няколко известни мерки и става ко-водещ в италианско предаване. В България Венета последно бе водеща в предаването „Жените говорят” по ТВ7. Не се е отказала обаче и от модата. Киното обаче си остава голямата й мечта. И за двете поприща, в които цели да се развива, е наясно, че перфектната визия е от съществено значение. Затова 29-годишната Харизанова полага огромни усилия, за да поддържа младостта и красотата си. За разлика от конкурентките си моделката рядко прибягва до скъпа козметика. Доверява се предимно на народни рецепти за хубост.

„Косата я поддържам с газ, мас и оцет. Всички известни фризьори и коафьори ми казват направо да си сготвя манджа с тези неща и да си я сложа в хладилника. Не можело да използвам тази рецепта при положение, че на пазара имало най-модерни козметични продукти и технологии. Факт е обаче, че косата ми е гъста и в идеално състояние. Понякога също така я мажа със зехтин и яйца. Зехтинът е и много полезен за кожата. Имам си един ден в седмицата, когато си мажа цялото тяло със зехтин, увивам се в кърпа и лежа така 3 часа”, шашна веднъж с признанията си Венета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.