Вероника написа песен за Мира

Фолкзвездата на „Сънни мюзик” Мира

Фолкзвездата на „Сънни мюзик” Мира вдъхнови колежката си от „Диапазон рекърдс” Вероника да направи официален дебют като текстописка.


Чернокосата изпълнителка успя да сътвори песен с интригуващото заглавие „Издирва се” за рекордният срок от 24 часа.

„Решението да поканя Вероника да ми напише текст не е плод на някаква стратегия – всичко стана съвсем спонтанно. Още от годините, когато и двете бяхме в „Пайнер” сме в много близки отношения, които успяхме да запазим с годините.

Вероника е от качествените певици и много харесвам песните й. Случайно разбрах, че тя е съавтор на текста на любимата ми нейна песен „Слушай ме, любов” .

Обадих се да я поздравя, изброих й и други нейни хитове, които харесвам и се оказа, че на всичките тя сама си е писала текстовете.

Каза ми, че веднага би написала текст и за мене, а аз точно мислех да я попитам същото! Тя взе нещата присърце и текстът се получи наистина само за един ден”, сподели Мира, която издаде, че текстът й паснал веднага и не е имала нито една забележка към колежката си.

В песента се пее за любов, но от съвсем различна гледна точка. Парчето ще е купонджийско, а в момента Джузепе подготвя музиката и аранжимента към него.

Мира разкри, че след няколко месечната пауза, сега е в музикален подем и работи едновременно върху три нови песни.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.