Весела Тотева: Не се страхувам от измислени хора

Весела Тотева: Не се страхувам от измислени хора

Наскоро завърналата се от Лондон дизайнерка Весела Тотева използва личната си страница, за да опровергае слуховете тръгнали за нея в последно време

Весела Тотева, която стои зад своята марка Vincit бе обвинена от друга модна къща в плагиатство, видяха от Blife.bg. Явно поведението и думите на нейните конкуренти са я възмутили, защото тя използва страницата си във Фейсбук, за да предаде своето послание към приятелите и зложелателите си:

„Отдавна съм надживяла нещата, които се казват или пишат за мен и никога не съм падала толкова ниско, за да ги коментирам, но тъй като в случая става дума за бизнес и работа, ще си позволя да го направя. Мисля, че бях достатъчно толерантна и премълчавах достатъчно нервни изблици на някои хора. Първо: Бутик Vincit съществува от 2 години и моделите ни и вдъхновенията ни са инспирирани от всичко друго, но не и от дрехите на други бутици, които същевременно копират, едно към едно, чуждия труд.

Кой колко фена има, кой коя рокля е направил или не е направил, не е важно, но е важно да имаш клиенти, които те обичат, оценяват труда ти и всеки ден получаваш съобщения за това, че си добър и ги стимулираш да следват мечтите си. Повече по никакъв начин няма да се занимавам и да коментирам наща, които са под достойнството ми. Не се страхувам от измислени хора без работа и явно недостатъчно лично щастие. Никога не съм претендирала, че съм дизайнер, а само, че правя и продавам дрехи, които хората харесват.

Бих ви призовала към толерантност и към отделяне на по-положителна енергия за доброта и любов, а не към злоба и излишни коментари. Все пак идва Коледа, а и ние следваме мечтите си и ги превръщаме в реалност“, се казва в нейното лично изявление.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.