Вижте Алисия като брюнетка

Новият имидж на Алисия – „блондинка под прикритие”, се хареса на почитателите й

Вижте Алисия като брюнетка
Алисия вече е брюнетка

След мъжа, Алисия смени и цвета.

Фолк дивата вече не е в клуба на блондинките. Изпълнителката на „Карамел” пребоядиса косата си в цвят карамел. Бившата на Валери Божинов лъсна на свое в участие в изцяло променен вид, пишат колегите от paparazzi.bg. Новият имидж на „блондинка под прикритие” се хареса на феновете.
Фолк гърлата бе в черна рокля с надпис „Your love is my poison” – в превод от английски: „Твоята любов е моята отрова”. „Отровената” от Валери певица очевидно вече е преживявала раздялата и е готова да продължи напред.
Според психолози, когато човек остави нещо зад гърба си, което е променило живота му, подсъзнателно иска да промени и нещо във външността си. В случая с Алисия – тя промени цвета на косата си. Други си слагат силикон или си правят друга пластична операция.
Промяната при Алисия обаче е осезаема. Феновете й приветстваха новата прическа и веднага изкоментираха: „Много е красива с новата визия „карамел”, това е нейният цвят”, одобряваха почитателите й. Други пък са убедени, че на хубав човек всичко му отива и Алисия все си е красавица.
Смени мъжа – смени и цвета. Откакто е с Ники Михайлов, Алисия направо цъфти. Промяната не е само в прическата, но и в цялостното й излъчване.
Карамеленият цвят много отива на Алисия

Карамеленият цвят много отива на Алисия

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.