Вижте Андреа на млади години, въпреки че не е много за гледане

Андреа на млади години
От няколко дни в социалната мрежа Facebook фигурира група, която предоставя възможността всеки присъединил се да види как точно е изглеждала в тийнейджърските си години дамата, определена за най-сексапилната българка за 2010 г.
На снимките, които таен по всяка вероятност зложелател е качил във виртуалното пространство, Андреа позира без тоновете грим, с които сега не пропуска да наклепа лицето си, и без кубиците, пълнещи деколтето й към този момент.

Това Андреа ли е?

Това Андреа ли е?

Видим обаче е и тогавашният доста кичозен афинитет на певачката към дрехите – цикламеното не е за всеки, но явно тогава не е имало кой точно да обясни на бъдещата сексбомба, че изрусената сламена коса не подхожда на яркия тоалет в доста претенциозен цвят.
Какви точно ги извършва Андреа на снимките в момента, в който е била увековечена за бъдещите поколения, е трудно да се каже, но видимо е, че и на младини не й е липсвало мъжко внимание – вярно, че кавалерите й са леко хърбави и облечени с потници от по 2 лева и 50 стотинки, но за сметка на това към този момент изпълнителката на „Не ги прави тия работи” компенсира тогавашното си неразбиране в обятията на Кубрат Пулев.

Не бива да пропуснем да споменем и предположенията, че момичето на снимките не е точно Андреа, но вижте сами и преценете!

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.