Вижте как Емануела прецака Алисия!

Емануела прецака Алисия като й отмъкна под носа популярният турски изпълнител Седар Ортач.
Не напразно казват, че между две фолкаджийки трудно може да има истинско приятелство. И докато съвсем наскоро Алисия и Емануела се сдобриха и публично показаха, че са забравили старите недоразумения, то днес двете красавици отново не си говорят. Този път разбираемо! Има си причина! Емануела прецака Алисия като й отмъкна под носа популярният турски изпълнител Седар Ортач.

Изпълнителят от югоизточната ни съседка първоначално решил да запише дует с Алисия, но бързо се отказал, без дори да даде обяснение на бившата половинка на Валери Божинов. И без друго разклатената психика на блондинката  не издържала на отказа за дует от турчина и веднага поискала обяснение от новата си стара приятелка. Освен това Седар Ортач вече е направил и пуснал във Фейсбук демо версията на дуета си с Емануела, който се очаква да предизвика истински фурор във феновете на чалгата не само у нас, но и в Турция.

Нека ви припомним, че двете изпълнителки не си говориха цели 3 години. Едва преди няколко месеца, когато Алисия се раздели официално  с Божинов, Емануела й подаде ръка и двете станаха неразделни по фолк партита.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.