Вижте лиготиите на Андреа и Роси Иванова като ученички

Бъдещата Мис България проявява и лесбо наклонности, като опипва Андреа за циците и я целува по устата

Вижте лиготиите на Андреа и Роси Иванова като ученички

Андреа и Роси Иванова са били доста палави ученички. „Андреа и Мис България Се Натискат В Час По География 11 клас” се казва видеото, което взриви нета с негативни коментари. Клипът отдавна се подвизава във Vbox, но и сега предизвиква гнева на хейтърите.Андреа и Роси са все още ученички. В час по „География” те изглеждат сякаш са на ревю или по-скоро – на парад. Накипрени и нагиздени като повечето кифли на тяхната възраст, те не спират да се кикотят и лигавят, докато учителката преподава.
Роси Иванова през цялото време се червосва и позира пред камерата на телефона си, докато Андреа уж се опитва да се съсредоточи върху уроците. Бъдещата Мис България проявява и лесбо наклонности, като опипва Теодора (истинското име на Андреа) за циците и я целува по устата.
Промяна в поведението на двете дами от ученическите им години очевидно няма. Разликата е единствено във визията им, и най-вече – в тази на Андреа. Видеото е правено преди блондинката да се тунингова и гърдите й определено са доста по-малки.

„Две кифли се правят на интересни – голяма работа! Тъжното в случая е, че вече почти всички български момичета се държат така”, коментират потребители под видеото.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.