Вижте най-добрия еротичен модел на България!

най-добър еротичен модел
На ефектна и пищна церемония миналата вечер беше връчена титлата за най-добър еротичен модел в страната ни за 2011 г., като отличието грабна 18-годишната Виктория.
Първият по рода си конкурс у нас е дело на Мис България Глоуб за 2007 г. – Мариана Маринова, като освен с красота и сексапил, мероприятието впечатляваше и с нестандартния си формат – беше организирано под формата на мюзикъл, дело на създателката на кабарето Hot Heels – Eлена Костова, пише slusham.com.
Момичетата, които се надпреварваха за отличието, взеха участие в постановката, пръскайки чар и опиянение над дошлите да преценят кой е най-сексапилният  български модел.
Освен танците на знойните красавици, за доброто настроение на гостите на церемонията се грижеха и двойката Пламена и Коце, последният от която е бивш интимен партньор на Азис.
Екзалтираната публика определи за своя фаворитка Валерия Кънева, но титлата отиде при избраната от журито Виктория Димитрова.
Освен признанието за най-добър еротичен модел у нас, 18-годишната изкусителка печели още правото да представя страната ни на международна сцена, както и награда под формата на чифт силиконови импланти.

Дали обаче Виктория ще се възползва от силиконовото си отличие, тепърва ще стане ясно.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.