Вижте най-ефектния начин да отмъстите на неверния си мъж

Вижте най-ефектния начин да отмъстите на неверния си мъж

Ако приятелят ви изневерява и искате да му отмъстите, свалете дрехи и задръжки пред смаяните погледи на стотина мъже в местен клуб

Гаджето ви ви слага рога? Не се хабете в грандиозни скандали и не си опъвайте излишно нервите. Вместо това, постъпете по оригинален и ефектен начин, както брюнетката от снимките.
Ако приятелят ви изневерява и искате да му отмъстите, свалете дрехи и задръжки пред смаяните погледи на стотина мъже в местен клуб. Гарантираме ви, ефектът ще е потресаващ!
Така постъпи и знойната мадама от Пловдив, чието разкрепостено поведение се отключено от поредната забежка на гаджето й. Момичето е танцьорка в балет и бе част от програмата на парти в пловдивски клуб, пише podtepeto.com.
Разголването й обаче не бе част от атракцията, а нейна идея. Според слуховете, брюнетката била бясна на приятеля си, който цяла вечер се задявал с блондинка на бара.
Вместо да прави сцени на ревност, танцьорката решила да играе мръсно, като по време на танца си неочаквано започна да сваля дрехи. Като хвърли и черния си сутиен, публиката ахна, ченетата на мъжката половина увиснаха и стана напечено. Гаджето на брюнетката пък не издържа на конфуза и гневно изхвърча от заведението.
Ето на това му се вика сладко отмъщение!

Нека все повече жени си връщат така на гаджетата, коментираха зевзеци.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.