Виж сватбения подарък на Алисия и Ники за младоженците

сватбата на Валери и Николета

Михайлов призна, че е много влюбен в Алисия и дълго време я е свалял, но тя все се дърпала
„Мисля, че наистина е крайно време да се разбере кой е човекът до мен, както и коя е жената до него, за да не ми приписват различни мъже или на него – различни жени” – така Алисия и Ники Михайлов официално признаха за връзката си.

Звездната двойка направи признанието точно в деня на сватбата на Валери и Николета – което със сигурност не е съвпадение. Трябва да им го признаем – Алисия и националният вратар са избрали хубав сватбен подарък за бившите си половинки.
Фолк дивата и футболистът гостуваха на предаването „Отчаяни съпруги” вчера (9 октомври) броени часове преди церемонията на плмеймейтката и Божинов. Алисия заяви, че неверните слухове по неин адрес са я провокирали и иска хората да знаят, че е с Ники, вместо да й се приписват връзки с други двама мъже.

Виж сватбения подарък на Алисия и Ники за младоженците


 Михайлов призна, че е много влюбен в Алисия и дълго време я е свалял, но тя все се дърпала. Певицата пък контрира, че Ники е изключително галантен и има невероятен джентълменски подход към жените. „Трудно е за една жена да устои на чара му”, призна певицата.
„Николай ми е като доктор – така бързо ме излекува от мъката ми, че не усетих кога забравих за тежките момент”, смее се фолк звездата. „В един момент започнах да изпитвам интерес към нея, тя се дърпаше, но накрая ми падна в мрежата”, спомня си Ники Михайлов.

Източник kliuki.bg тагове:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.