Вики: Попфолкът заслужава място под слънцето

Вики и групата й „Мастило” зарадваха феновете си с нов албум – „В ръцете ти е най-добре”.

Вики и групата й „Мастило” зарадваха феновете си с нов албум - „В ръцете ти е най-добре”.

В момента секси певицата е свободна напук на клюките, които се пускат по неин адрес. Тя се замисля дали да свие семейно гнездо, или да се отдаде на кариерата.

Пред „Монитор” изпълнителката разкри своите бъдещи творчески и не толкова творчески планове.

– Вики, защо решихте да направите нов албум с Десо?
– Защото искахме да съберем най-хубавите ни песни в един албум. Ние вече почти 16 години сме заедно с Десо. Засега имаме издадени три албума. Малко е нескромно да имаме три албума и да издаваме „The Best“, но всъщност в тези три албума има много песни, които хората харесват. Имахме и доста неиздавани парчета.

– Сами ли си правите музиката?
– Да. Аз съм автор на почти всички текстове.

– Как се справяте с конкуренцията на Интернет?
– Да, сега времето е такова, че хората не си купуват много дискове. Всеки си сваля музика от Интернет. Аз реших, че може да си направим този подарък, защото ние сме група, която има дълга история, авторитет и сме доказали, че можем да правим нещо качествено.

– Имате ли любимо парче?
– Песента „Любовта”. Тя ми е най-любима. Графа много ни помогна да я запишем.

– Какво е за вас любовта?
– Много клиширан, но много сложен въпрос. Любовта е търпение, компромиси, вълнение, чувства, събрани в едно цяло.

– Какъв е идеалният мъж за вас?
– Няма идеален мъж, както и идеална жена не съществува. Най-вероятно идеалният мъж за мен ще бъде този, който успее да направи компромиса да живее с мен и да изтърпи тежкия ми характер. И да ме приема такава, каквато съм. За мен е важно един мъж да бъде адаптивен, да знае как да накара една ситуация да заработи за него и да му донесе нещо. Било то финансово, било то като авторитет. Колкото повече е активен и динамичен, толкова повече е интересен един мъж.

– Свързват ви с Коко Динев.
– Никога не съм го срещала и не съм му любовница. България е абсурдна държава и не се учудвам, че ме свързват с него.

– Защо криете личния си живот от медиите?
– Защото това е зона, в която само аз се разполагам и диктувам правилата. Ще ви кажа само, че съм сама в момента.

– Казахте, че човекът до вас трябва да може да ви изтърпи. Имате ли вредни навици?
– Да. Имам много вредни навици. Много съм отдадена на работата си и правя много компромиси с личния си живот. Това е един от най-вредните ми навици. Предполагам, че като имам стабилно семейство, ще се отдам изцяло на него. Не мога да се разделя на две – или трябва да съм отдадена на работата, или на семейството.

– А кога мислите да свиете семейно гнездо?
– Като всяка жена и аз си мисля за семейство. Надявам се някой ден да ми се случи. Аз съм доста консервативна и ако срещна човека, с когото смятам, че е добре да създам семейство, бих се бракувала.

– Какви са отношенията ви с Десо? Спрягаха ви за гаджета.
– С Десо сме много добри приятели и колеги. Той е човекът за мен, на когото бих се обадила в тежка ситуация.

– Какво мислите за участието на Софи Маринова и Десислава на „Евровизия”? Много ваши колеги от попа не одобряват инвазията на чалгата.
– Ами и двете са много талантливи певици. Смятам, че попфолкът е музика, която заслужава място под слънцето. Има интерес на феновете към този стил. Коя съм аз да казвам, че не е хубава. Всеки има право да опита и да каже – ето това съм аз.

– Бихте ли станали попфолк певица?
– Не. Имала съм предложения да стана чалга певица. Това не е моят жанр. Аз не мога да музицирам в този стил. Не мога да мисля в този стил.

– Вече сте на сцената повече от 16 години. Кой е най-трудният ви момент?
– Имаше един период, в който бяхме останали без издател. Но когато се запознахме с Мелик Пашаев, той много ни помогна. Оттогава нещата ни тръгнаха нагоре.

– А в личен план коя е най-голямата трудност, която сте преодолели?
– Всеки има трудни моменти. Загубата на близки хора винаги е била най-трудна за мен.

– Падате си по екстремните спортове. Кое е най-лудото ви преживяване?
– Гледах по телевизията, че има хора, които скачат от самолет с парашут. Мисля това лято да го пробвам. Иначе релаксирам с разходки с кучето, гледам си цветята вкъщи, обичам и да чета книги. Нещата, на които се радва един млад човек.

Вики и групата й „Мастило”
Вики и групата й „Мастило”
*Снимка: Harper’s Bazaar

Търси партньорка за кучето си

Вики се е заела да намери партньорка за кучето си Пако. Мъникът е порода чихуахуа. „Той си пада по по-големи мацки. Влюбен е в една каракачанка, която много си харесва. Направо полудява, защото осъзнава колко е малък пред нея”, смее се дипломираната юристка.

Тя разказа интересна подробност за предназначението на породата чихуахуа. Според нея тя е селектирана за лов на плъхове:

„Тези кучета се раждат с инстинкт за това. Моят Пако не е изключение, макар да е опитомен. Вместо да гони мишоци обаче, предпочита да се занимава с кецовете ми.“

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.