Виктория Терзийска: Да ти напишат песен е нещо много специално

Виктория Терзийска: Да ти напишат песен е нещо много специално
Виктория Терзийска

Поп звездата споделя, че успява да се издържа като музикант. „Аз се издържам изключително и само с това, което правя. Смятам, че си върша работата коректно, нормално и получавам нормално възнаграждение за труда си. Не смятам, че музикант къща не храни, напротив, ако достатъчно работиш в една посока, рано или късно ще имаш финансов гръб, а ние работим всекидневно. Аз, ако си седя в къщи и чакам някой да направи нещо за мен, нищо няма да се случи, но тъй като съм активна – направихме си студио с Десо и пишем песни както за нас, така и за други хора. Януари ще пуснем новия сингъл на „Мастило“ и на Албена Танева, а сега пуснахме песента на Ni.co – „Някой“, с участието на Liter Jack, която има вече голям успех“ – казва тя пред „Труд“.

Един от най-хубавите подаръци, правени от мъж за нея, е специално посветената й песен от Графа.

„Не искам да коментирам отношенията си с Графа. Той е човек, който си има семейство и утвърдено име, и това може да се изтълкува, че аз искам да си правя реклама на негов гръб, което не е така. Да, имали сме връзка, били сме млади, влюбени, но това е минало. Иначе са правили много хубави неща за мен, но определено да ти напишат песен е нещо много специално. Мисля, че това е най-хубавият подарък. А най-романтичното нещо е от първата ми любов в Разград, едно много готино момче, казва се Стефан – по повод един Свети Валентин. Ние с родителите ми живеехме на последния етаж в един блок и той беше пуснал едно огромно сърце от покрива, което се виждаше в кухнята. Баща ми го видя пръв и ме събуди с думите: „Имам чувството, че това не е за майка ти, ела да видиш!“ – споделя певицата.

Вики не крие, че е готова за семейство, ако се намери точния мъж в живота й.
Виктория Терзийска

Вики не крие, че е готова за семейство, ако се намери точния мъж в живота й. „Не, не съм получавала предложения за брак, но не се и оплаквам от този факт. Не мисля, че това е драма. Живеем в такива времена, в които младите дори и не сключват брак. Не смятам, че това е отживелица, напротив, ако се появи мъжът, с когото бих искала да живея под формата на брак, най-вероятно ще го направя“ – подчертава тя и допълва още:

„Влюбена съм. Има човек до мен, но това е много лично. И да, искам да имам деца, да бъда майка и да имам семейство“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.