Вили Сечкова вече по БНТ

Вили Сечкова вече по БНТ

Продуцентската къща на Вили Сечкова и Емил Кошлуков – „Ноу ферейм медия“ започва ново шоу по БНТ – „Срещу новините“.

Екс-манекенката ще се пробва в нова медия, след като бТВ спря другото шоу на компанията – „В джаза събота вечер“. Сечкова беше сразена от конкурентката си Венета Райкова, която по същото време води „Горещо“.

„В джаза в събота вечер“ бе излъчвано два сезона, но в началото на декември изтече договорът с медията и той не бе подновен. Според запознати главната причина за свалянето му е нисък рейтинг. Сечкова така и не успя да пребори таблоидното „Горещо“.

Новото предаване по БНТ ще се занимава със сериозна публицистика. То ще е с продължителност час и ще се излъчва всяка събота от 19 часа. „Срещу новините“ ще представя актуалните събития от политическия живот на страната, но ще търси забавен вариант за да привлече вниманието на образованата младежка аудитория, пише Lifestyle.bg

Шоуто е разделено на три части, в които ще се опита да обобщи най-значимите и най-парадоксални събития през изминалата седмица от политическия и международен живот. Първите две части са коментарни, допълнени от богато видео съдържание. По някои теми ще има гости в студиото, а по други кореспонденции от мястото на събитието. Третата част е интервю с политик, поканен по актуална тема.

Въпреки сериозните анонси, „Срещу новините“ няма да копира петъчната „Панорама“ и наистина ще влезе в територията на шоуто. Ще има специализирани рубрики – пародии като „Гадната новина“, „Директно облъчване“ „Стани зъбат“ и др.

„Срещу новините“ тръгва на 7 януари.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.