Виолета Марковска прекалява с диетите

Виолета МарковскаВиолета Марковска се подлага на нездравословен глад

Това личи по изпитото й личице и изтънелите ръце. Зрителите на „Столичани в повече“ с притеснение наблюдават слабеенето на актрисата.

Манекенската й визия е по-скоро притеснителна, отколкото привлекателна. По-рано тя беше пухкава тийнейджърка, но с течение на времето решила да се самонакаже с жестока диета. След дългогодишни опити, Вили най-сетне е успяла да стане като вейка. Това толкова й се харесало, че се вманиачила да задържи крехката си фигура с цената на всичко.

Виолета Марковска
Актрисата пафка като комин и сърба кафе и вода по цял ден. Говори се, че понякога не се хранела с дни и обяснявала това с натоварената си програма. Колегите от сериала се тревожели за изпосталялата Вили, но тя не искала и да чуе постоянните им подканвания да хапне нещо. Марковска се дразнела на загрижените хора от екипа и им се троснала, че си има принципи и никога не яде на снимачната площадка. Тази екстра си позволявала след края на работното време.
Според запознати Вили лъже, че се храни нормално и започва да се държи точно като анорексичка, която си кълца храната на дребно и се чувства виновна след всяка хапка. На пук на слуховете, Виолета се снима все по-често в модни списания, от което си докарва допълнителни хонорари и с упорство продължава да поддържа малкото си килограми.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.