Вито, Любовницата му и продуцентите – големи любители на оргиите

Витомир Саръиванов
Миналата седмица нета гръмна от снимки как доведената дъщеря на Георги Лозанов прави св*рки на Витомир Саръиванов. Тази сцена беше заснета точно преди избора на генерален директор на БНТ и една година от управлението на ГЕРБ.

Смята се, че Вито и Биляна завъртели флирта точно по времето, когато са правили „Биг брадър фемили”. Самата тя миналата година октомври месец родила сина си. Още по-любопитен факт за нея е как по-миналата година в комплекс „Оазис” тя била спала с небезизвестния Брендо.
Продуцентите на скандалният водещ пък си падали по секс оргиите. Дори пътували насам натам, за да задоволяват повече от перверзните си подсъзнания. Дори в клубовете, в които правили частни партита именно с тази цел имало сервирани на показ тънки бели лентички с кокаин, от които смъркал всеки, който искал и можел да издеяни на белия прах.
Друг фрапиращ факт за Витомир е, че баща му бил убит от самосвал, котато бил само на една годинка. Големият български художник-режисьор в киното Йордан Саръиванов бил в центъра на Москва, когато пиян шофьор на самосвал отнема живота му. Близки на семейството до ден днешен твърдят, че това нещастие не е случайно.

Всичко, което му се е случило досега явно е малко, защото именно секс скандала с Биляна нацяло разтърсва живота му. Гонят го и от Нова телевизия. В предаването си в понеделник Вито бил видимо притеснен. Явно се разделяме с поредния водещ на “Здравей България”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.