Вихра мислела да си пререже вените

Вихра мислела да си пререже вените

Екс-половинката на тв водещия Иван Христов – Вихра, е изпаднала в голяма депресия и дори прибегнала до опит за самоубийство, пише в. „Уикенд“. Според изданието наскоро тя направила опит да си пререже вените.

Водещата получила нервен пристъп и се обадила на мъжа си по телефона, като му казала, че смята да пререже вените си и така да се избави от любовната мъка. „Опосумът“ веднага позвънил на всичките си пирятели и познати, тъй като силно се притеснил, поне така разказвали хора от екипа на „Станция нова“.

Иван и майката на Вихра бързо отишли в апартамента, където живее водещата и я намерили в безпомощно състояние. Брюнетката била взела голяма доза успокоителни и лежала полужива. Именно хапчетата обаче отложили решението й да си пререже вените.

В момента майката на Вихра е неотлъчно до нея и се грижи за дъщеря си, като не я оставя сама нито за миг.

Преди 15-тина дни стана ясно, че бившата половинка на другия „опосум“ Андрей – Даниела Янков също е искала да се самоубие, когато е разбрала за изневерите на мъжа си. Тогава тя се разбила с колата си в скала близо до границата със Събрия. За щастие водещата се отървала само с леки наранявания.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.