Владимир Каролев кръшка с моделка

Кандидат-кметът на София с жена на годините на децата му

Владимир Каролев кръшка с моделка

Сериозен сексскандал се заформя около кандидат-кметът на жълтите Владимир Каролев. Известният политик от НДСВ си загубил ума по 24 годишната Доротея, пише blitz.bg. Младата му изгора преди години била баскетболистка и имала сестра близначка. А симпатичният политик отскоро сериозно си изгубил ума по нея.


Колеги на политика разказват със съжаление, че откак е хлътнал по сексапилната манекенка Доротея, Каролев съвсем забравил за имиджа си. Заедно с любовницата си се появял навсякъде, тя дори участвала в предизборната му кампания. Младото момиче активно подкрепяло предизборните му инициативи и навсякъде било с него, независимо дали има срещи с избиратели или в предизборния щаб.
„Напълно е забравил, че е женен и за да прекарва повече време с нея я води навсякъде със себе си“, коментират негови познати и допълват, че моделката е на възрастта на децата му. Както е известно, обаче любовта не пита и влюбеният политик съвсем не се притеснявал от скандала, нито от възрастовата им разлика.
Самата Доротея пък изобщо не се притеснява, че излиза с женен мъж и дори е поставила номера на бюлетината му на профилната си снимка в социалната мрежа. А това, че съпартийците му вече предвиждат съкрушителна загуба на изборите въобще не я вълнува.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.