Владо Арабаджиев раздвоен между колите и жените

Защо Владо Арабаджиев да избира между колите и жените, като може да има и двете

Защо Владо Арабаджиев да избира между колите и жените, като може да има и двете
Автопилотът Владимир Арабаджиев се вписва перфектно в представите за лошо момче – наследник е на богата фамилия, занимава се с един от най-екстремните спортове, обожава високите скорости и сменя красавица след красавица в леглото си.
Наследникът на Ветко и Маринела Арабаджиеви е най-успешният роден пилот, участвал в престижната автомобилна надпревара Формула 3, откъдето започва кариерата на състезателите във Формула 1.
Освен по-бързото каране обаче, 27-годишният ерген си пада и по сексапилните представителки на нежния пол. В списъка му с гаджета фигурират имената на фолкпевицата Мария, плеймейтката Николета Лозанова, изкусителката Калина, както и моделката Ралица Тошкова.
Въпреки че живее охолно, животът на Владо е под стрес. Той ходи с охрана в родния си Пловдив, макар да му се купонясва сам по заведенията. Инцидент с Жоро Главата преди време наложи решението на баща му – Ветко Арабаджиев да му назначи постоянна охрана.

Най-актуалната клюка около Владо е, че Ралица Тошкова в момента очаква дете от него. Дали обаче лошото момче може да бъде опитомено и да стане домошар, ще покаже единствено времето. Няма официално потвърждение на новината, че Ралица е бременна от Владо Арабаджиев. Ако е така, Ветко отдавна е готов да вдигне тежка сватба за наследника си.

Източник kliuki.bg

One thought on “Владо Арабаджиев раздвоен между колите и жените

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.