Владо Каразмазов разлюби предишната си любов

Владо Карамазов

Владо Карамазов е сериоз но скаран с Мариус Куркински, мълви се в театралните среди. Запознати със ситуацията представители на гилдията споделят, че сексапилният актьор и ексцентричният му колега са в замразени отно шения от два месеца, узнали от „Уикенд“.

Конкретната причина за това е, че Куркински тотал но е игнорирал мераците на Карамазов да участва в най-новия му спектакъл „Балкански синдром“. Мариус предпочел да възложи ролите на млади артисти от трупата на театър „Зад канала“ вместо на непрекъснато изявяващи се на сцената актьори, втръснали на отегчената публика.

Мариус

Мариус

Зеленоокият красавец бил бесен на режисьорското решение, но оставал безсилен в създалата се ситуация. Водещият на „Сървайвър“ бил на щат в Народния театър и нямал никакво влияние в „Зад канала“.
Заради творческите си противоречия Карамазов и Куркински са преустановили редовните си срещи и дори не разговаряли по телефона. Дос коро те се славеха като най-отявлени дружки в театъра, а клюката редеше, че отношенията  им отдавна са преминали границите на обик новеното приятелство, имайки предвид еднополовата им сексуална ориента ция.

Според запознати истинската причина за охлаждането им е фактът, че Карамазов вече официално си има приятел – аржентински актьор, заради което така разбил илюзиите на Мариус, че двамата могат да имат нещо общо.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.