Връзката на Алисия и Ники била кьорфишек

Връзката на Алисия и Ники била кьорфишек

Алисия и Ники Михайлов се дънят като самодейци с измислената си история, твърдят близки до футболиста. Момчето признало пред дъщерята на Ветко Арабаджиев – Алекс, с която имат сериозна връзка, че любовната сага с бившата на Божинов е само PR.
Доказателство за това, според жълтите хроникьори, е фактът, че Ники и Алекс посрещнаха Нова година заедно. Това, че Алисия и Ники изведнъж започнаха да се показват къде ли не, е преднамерено и действително прилича на кризисен PR. Все пак е доста елементарно, смятат техни познати.
Сдържаната по-рано Алисия вече се появи няколко пъти в пловдивски клубове с променен имидж. Тежък грим, черни кожени дрехи и мрачно лице очевидно са елементите, които трябва да привличат вниманието към страданията й и трудностите на звездния живот. Вместо да търсят тъпи трикове за реклама, по-добре е тези хора да си гледат работата както трябва, убедени са критици на връзката. Преди няколко вечери в “Хистерия” Алисия решила да забавлява гостите на плейбек, вероятно от умора и заради емоционалния срив, от който се опитва да се измъкне с различни средства. За лош късмет обаче технически проблем спрял звука насред участието й. Пайнерката, която до този момент замазвала положението с атрактивната си визия и добра пластика, буквално се вцепенила. Минали няколко секунди, преди да наругае диджея че й е настъпил кабела, и продължила акапелно.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.