Всички обичат Къванч!

Ако в Америка всички обичат Реймънд, на Балканите всички си падат по Къванч Татлъту

Ако в Америка всички обичат Реймънд, на Балканите всички си падат по Къванч Татлъту
Синеокият красавеци от „Забраненият плод” Къванч Татлъту множи феновете си. Аркадашките, които партнират на Къванч, не пропускат да отбележат колко внимателен е той, какъв голям професионалист е и как от него има какво да се научи. На това мнение например е красавицата Берен Саат (в ролята на Бихтер). Тя държи да подчертае и друго – че двамата с Татлъту са само приятели в реалния живот, нищо повече…

„Къванч е сърдечен човек. От него получих доста ценни съвети. Много ми беше лесно и приятно да си партнираме” – споделя хубавицата. Суперлативи за актьора сипе и Хазал Кая, която зрителите познават като Нихал. „Къванч има доста по-богат екранен опит от мен. Винаги ми е помагал в общите ни сцени” – признава актрисата.
Еда Йозеркан, която пък беше в ролята на атрактивната и ревнива Елиф, твърди, че се знае с колегата си от години. От самото начало той й направил впечатление като дисциплиниран изпълнител, който никога не капризничи пред камерата.

Берен Саат (в ролята на Бихтер)

И докато всички хвалят звездата, той избягва да говори за себе си. Интервютата, които дава, обикновено не са многословни. Това е така още от началото на кариерата му. След ролята на Бехлюл Къванч е сред най-търсените млади актьори в родината си и е обожаван от нежната половина на зрителската аудитория.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.