Възмутени журналисти: Спасете Ава от Вихра и Иван !

6-годишната Ава е подложена на непрекъснат стрес и потресаващи унижения, заради постоянните словесни нападки на разведените си вече родители.

Възмутени журналисти: Спасете Ава от Вихра и Иван !

След като Вихра обиколи ред предавания, за да разкаже семейните си неволи и обясни каква зла жена е Ирина Сарачинова, дойде ред и на Иван.

Черешката на тортата се оказа гостуването на продуцента в “Карбовски директно“. Там Иван обясни, че от години не обичал Вихра и вече не можел да я търпи. Таткото на малката Ава извади кирливите ризи на Вихра и по повод на двойнствения живот, Вихра и Иван който води бившата му съпруга.

 Вихра обиколи ред предавания, за да разкаже семейните си неволи и обясни каква зла жена е Ирина Сарачинова


Той дори каза, че тя се интересува само от Фейсбук и да изпие чаша вино. Опосумът обяви и връзката на Вихра с дългогодишният й любовник Милан Кузов. Всичката тази помия Иван изля, знаейки, че детето му ще гледа въпросното предавне. Това обаче, не му попречи да нарече майката на дъщеричката си селянка и лицемерка. Вследствие на скандалната изповед на Иван, беззащитното му дете избухва в плач, чувайки грозните думи, с които баща й нарича майка й. Ава изпада в нервен срив, провокиран от постоянния тормоз между родителите, пише skandalno.net.

Като отзвук на непрекъснатите обиди между двамата бивши съпрузи загрижени журналисти и зрители помолиха социалните служби да помогнат на горкото дете да преодолее нанесената от егоистичните родители травма. Грозните сцени и отвратителните нападки на Иван според тях ще се отразят на психиката на 6-годишното момиченце. Журналистите дори предизвикаха социалните да се задействат и ако е нужно да изведат Ава от нездравословната “семейна“ среда!

Източник hotnews.bg

2 thoughts on “Възмутени журналисти: Спасете Ава от Вихра и Иван !

  • 22.02.2012 в 20:40
    Permalink

    Те социалните ще помогнат много на детето като го изведат от семейството…много филми гледате…много сте загрижени за чуждите деца,докато вашите се дрогират,напиват,е…т…под носа ви.Ей, зловредни зяпачи-сеирджии да ви имам перфектните ви родителски маниери…Маймуни балкански…

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.