Гаджета ли са Маестрото и Мария Илиева?

Гаджета ли са Маестрото и Мария Илиева?
Преди около 10 години точно Евгени Димитров – Маестрото заложи връзките си и подпомогна изгряването на Мария Илиева на небосклона на родната поп музика. От онова време двамата съхраниха взаимна симпатия, но досега никой не беше забелязал отношенията им да са нещо по-различно от строго колегиалните.
Една справка във връзка с личния живот на двамата показва, че нито Маестрото, нито Мария са щастливи в интимен план. Маестрото преживя няколко развода и цял куп неуспешни кратковременни връзки. Мария Илиева пък е паникьосана, защото преди два месеца навърши 33 години, а все още няма съпруг и деца. Сигурно поради тези обстоятелства певицата погледна с други очи своя ментор. Това пролича наскоро след гостуването й в „Шоуто на Слави“. Тогава тя поканила Маестрото на уж приятелска среща, но щом се появила на срещата, Евгени Димитров забелязал, че дамата е наточена като за първа среща. Когато се приближила към масата в ресторанта, човекът на Слави разбрал каква е целта на виждането им.

Той пък по принцип не бил безразличен към прелестите на брюнетката и решил да не обръща внимание на това, че е нисичка. Намирал я все пак за доста симпатична. В момента двамата още не признават, че има нещо по-различно помежду им, но с забелязвало, че Мария не е далеч от мисълта да прекара живота си с музиканта от Ку-Ку бенд. Приятелки я издават как споделяла с тях надеждата си, че евентуалните им деца биха били много талантливи, защото ще представляват съчетание от добрите им гени.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *