Гаджета ли са Маестрото и Мария Илиева?

Гаджета ли са Маестрото и Мария Илиева?
Преди около 10 години точно Евгени Димитров – Маестрото заложи връзките си и подпомогна изгряването на Мария Илиева на небосклона на родната поп музика. От онова време двамата съхраниха взаимна симпатия, но досега никой не беше забелязал отношенията им да са нещо по-различно от строго колегиалните.
Една справка във връзка с личния живот на двамата показва, че нито Маестрото, нито Мария са щастливи в интимен план. Маестрото преживя няколко развода и цял куп неуспешни кратковременни връзки. Мария Илиева пък е паникьосана, защото преди два месеца навърши 33 години, а все още няма съпруг и деца. Сигурно поради тези обстоятелства певицата погледна с други очи своя ментор. Това пролича наскоро след гостуването й в „Шоуто на Слави“. Тогава тя поканила Маестрото на уж приятелска среща, но щом се появила на срещата, Евгени Димитров забелязал, че дамата е наточена като за първа среща. Когато се приближила към масата в ресторанта, човекът на Слави разбрал каква е целта на виждането им.

Той пък по принцип не бил безразличен към прелестите на брюнетката и решил да не обръща внимание на това, че е нисичка. Намирал я все пак за доста симпатична. В момента двамата още не признават, че има нещо по-различно помежду им, но с забелязвало, че Мария не е далеч от мисълта да прекара живота си с музиканта от Ку-Ку бенд. Приятелки я издават как споделяла с тях надеждата си, че евентуалните им деца биха били много талантливи, защото ще представляват съчетание от добрите им гени.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.