Гала: По-добре влюбените да живеят отделно

Гала: По-добре влюбените да живеят отделно

Гала осъзна, че съжителството й със Стефан не било добра идея
Напоследък дамата демонстрира своята прекомерна нервност и това прави впечатление на всички от екипа на предаването „На кафе“, пишат от „Монитор“.


Гала все по-често прекъсвала гостите си и обикновено изкарвала гнева си на всеки, който й се изпречи на пътя.
Избухливата водеща имала основателна причина да се поддава на свирепо настроение – носела си проблемите от вкъщи.

От края на миналата година Гала има нов апартамент, обзаведен изцяло по неин вкус, в който живее заедно с гаджето си Стефан.

Говори се, че макар да направила специална стая за дъщеря си Мари, момичето прекарвало по-голямата част от времето при баба си.
Вместо да се радват на усамотение и романтични вечери заедно, Гала и Стефан започнали да се карат за дребни, битови неща.
Това съвсем изнервяло блондинката и в едно от предаванията си тя се изпуснала и заявила:

„По-добре влюбените да живеят отделно един от друг, дори и силно да се обичат“, като допълнила, че в ежедневието се раждат малки спорове, които само пречат на развитието на една връзка и могат да накарат двама души да се намразят. Гала е съвсем наясно, че съвременните жени не могат да живеят, без сами да създават скандали и драми, които да разнообразяват скучното всекидневие.

Злите езици набеждават водещата, че е станала по-нервна, защото наближавала критическата или още по-лошо – поради липса на секс. Стефан наказвал изблиците на половинката си като я оставял на сухо доста често.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.