Галена изкопира Десислава – за кой ли път доказа, че няма личен стил

Галена изкопира Десислава
Свикнали сме да сравняваме сценичните тоалети и аксесоари на една от най-нашумелите в последно време чалгарки – Галена, с тези на популярните на запад изпълнители. Колко ли пъти попфолк изпълнителката се е появявала, пременана досущ като далеч по-именитите си колежки Виктория Бекъм и Бионсе, макар че нейните дрънкулки са жалки копия на принадлежностите на истинските звезди.
Сега обаче пеещата силиконка е решила да имитира не някоя чужда звезда, а една от конкурентките си в бранша и предшественичка в сърцето на любимия й Галин – Десислава и то не с друго, а с осукването около загорелите тела на отявлени нашенски гейове, пише slava.bg.
Галена не само че се вмъкна в леглото на бившия възлюблен на Десито, но и честичко копира поведението, което блондинката показва на сцената. Съвсем скоро дори и тя изруси косата си, с което още повече замяза на баджаначката си.
„Приликата в поведението и външността е поразителна. Няма как Галин да не е доволен”, шушука се около вафления бос и се подхвърля, че сегашната му избранница няма капка собствен стилСпоред злите езици именно промяната във визията на изпълнителката на „Тихо ми пази” е събудила стари спомени в бащата на детето й, които са го провокирали да раздухва из медиите колко много Галена я бива в секса.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.