Галена и Галин си хвърлят боклука в гората

Галена и Галин КрепостГората около Арбанаси тъне в боклуци

Най-големият замърсител в околността се оказа „Калояновата крепост“ на Галена и Галин.

Вафленият бос не хае, че чувалите със смет, пълни с касови бележки, стъклени бутилки от разнообразни видове алкохол, килограми салфетки и прочие, задръстват гората в близост до заведението му.
Жители на Арбанаси са изумени от липсата на елементарна култура и се чудят докога фамилията ще замърсява едно от най-приятните места за разходки в селцето – боровата гора.
Само на 200 метра от комплекса започва самобитно сметище, където природозащитници открили камарите с боклук. Екозащитници алармират, че здравните инспектори не са стъпвали там и санкции за своеволието не са налагани. Много търновци останаха втрещени от постройката на Галена и Галин. Историческата фалшификация се набива в очите на туристите и всички се чудят каква е тази камара камъни. Вафленият бос не претендира, че иска да развива културен туризъм. Той превърна мястото в бастион на чалгата и организира венчавки, балове и кръщенета на мястото. Денем се разхождат карнавално облечени конници, въртят се чевермета и се редят софри. Нощем в „Калояновата крепост“ се вихрят върли чалга купони.

Говореше се, че строежите, които са захванали чалга певицата и производителя на вафли са в разрез със закона, тъй като влизат в границите на „Натура 2000?.
Единственото натурално нещо, което е сътворила двойката в Арбанаси е „натурално“ сметище. Изглежда младите родители няма да възпита детето си като бойскаут.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.